Hoe werken wij Wachtdienst Veelgestelde vragen Contact

Nieuws

Griepvaccinatie 2021

Dit jaar organiseren we de griepvaccinatie op twee vaste zaterdagen in oktober. Dit is op zaterdagvoormiddag 16 oktober en 23 oktober. Ook dit jaar moet u hiervoor een afspraak maken bij de secretaresse. Indien u een klevertje meebrengt van de ziekenkas, hoeft u niets te betalen.
Vergeet niet om de spuit op voorhand bij de apotheker te gaan halen met een voorschrift en draag een mondmasker als u naar de praktijk komt.

27-09-2021
Griepvaccinatie 2020

Ook dit jaar organiseren we de griepvaccinatie op aparte zaterdagen: 24 oktober, 31 oktober en 7 november 2020. U moet deze keer wel een afspraak maken bij de secretaresse. Vergeet niet om eerst de griepspuit met een voorschrift bij de apotheker te gaan halen en de spuit zaterdag mee te brengen. Indien u een klevertje van de ziekenkas en uw identiteitskaart meebrengt, hoeft u niets te betalen. Dragen van het mondmasker is ook nog steeds verplicht.

Voor wie?
Iedereen die 50 jaar of ouder is.
Iedereen (ongeacht de leeftijd) met ernstige ziekten (suikerziekte, hartziekten, longziekten, nierziekten, kanker, ...).

27-08-2020
HAIO

Dr. Emmanuelle van Soest voltooit in augustus haar 2-jarige opleiding bij ons. Ze was een erg aangename en goede collega en we wensen haar dan ook heel veel succes toe met haar verdere carrière.
Vanaf 1 oktober verwelkomen we dr. Pairon Anthony als nieuwe huisarts in opleiding.

25-08-2020
Nieuwe collega

Vanaf 1 oktober 2020 verwelkomen we dr. Jacobs Anthony in de praktijk als nieuwe vaste collega. We kijken alvast uit naar de goede samenwerking!

25-08-2020
Bedankt

Graag zouden we alle patiënten willen bedanken voor hun begrip en solidariteit in deze moeilijke tijden.

In het bijzonder willen we de familie Pemen, Paul Kempenaers, bouwbedrijf Ooms, Samantha Stessels en Joyce Vermeulen bedanken voor de mondmaskers die we van hen kregen. Verder ook een dikke merci aan Dirk Van Gompel en bakkerij Jeff Meeuwesen in Rijkevorsel voor al het lekkers!
Onze speciale dank gaat ook uit naar Dorien Cuylaerts, het schepencollege en alle administratieve medewerkers van de gemeente Rijkevorsel die ons geweldig goed hebben geholpen met de organisatie van de Triagepost aan de Valk. Zij zorgen er elke dag mee voor dat we met de nodige bescherming al onze zieke patiënten kunnen onderzoeken in een perfect hygiënische omgeving.

En tot slot toch ook nog een hartelijk dankwoord voor onze secretaresse Hilde, die in deze Corona-tijden overspoeld wordt door telefoontjes en ze allemaal in goede banen leidt. Bedankt!

08-04-2020
Mededeling COVID-19

Wegens de uitbraak van het coronavirus COVID-19 zullen tijdelijk volgende maatregelingen genomen worden:

  • Geen vrije raadplegingen meer
  • Alle niet-dringende raadplegingen worden uitgesteld

Bel naar de praktijk voor verdere toelichtingen!

15-03-2020
Nieuwe medewerkster

Vanaf september zal psychotherapeute Cindy Willems ook raadpleging houden bij ons in de praktijk!
Voor afspraken bij haar of de diëtiste kan u gewoon een afspraak maken via de secretaresse (03 312 07 93).

31-07-2019